ASV De Dijk verlengt contract met André Teuling

Hoofdklasser Swift maakte deze week bekend dat Martin de Groot ook volgend seizoen de trainer van het zaterdagelftal blijft. Competitiegenoot De Dijk gaat ook door met de huidige trainer, André Teuling. De oefenmeester volgde medio 2020 Kees Oostermeijer op bij het zondagelftal van de De Dijk, dat op zaterdag uitkomt.

Het bestuur van De Dijk verwacht binnen enkele weken ook de samenstelling van de rest van de technische staf te kunnen afronden. De club spreekt zich ook al uit over de ambities en doelen voor de komende jaren. “De doelstelling van de vereniging is om de komende seizoenen een stabiele hoofdklasser te worden. Na het besluit van de KNVB om de competitie dit seizoen niet te hervatten, zal snel gestart worden met de voorbereiding voor het komende seizoen waarin asv De Dijk naar verwachting weer in de Hoofdklasse B zaterdag zal gaan uitkomen.”

Op Sportpark Schellingwoude is tijdens het seizoen 2021/2022 ook het trainersduo Ron Stoffels en Gerrie Breugem actief. Eerder hadden zij al overeenstemming bereikt over de samenwerking voor het nieuwe seizoen. Met het zaterdagelftal van De Dijk zullen ze uitkomen in de derde klasse.

Ron Stoffels en Gerrie Breugem verlengen met een jaar

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)