Atletico Amsterdam heeft geen enkel probleem met Sloterdijk

In de vijfde klasse C heet Atletico Amsterdam zonder enig probleem weten te winnen van Sloterdijk. Op Sportpark De Eendracht werd het 3-0 door ondermeer twee doelpunten van Karim Morison. Vanwege een eerdere straf werd de thuiswedstrijd van Atletico Amsterdam bij Sloterdijk gespeeld.

Volgens trainer Jamal Ahaddouch had de uitslag veel hoger uit kunnen vallen. Ahaddouch: “We zijn echt geen moment in de problemen geweest. In de eerste helft hebben ze niet eens een schot op ons doel kunnen produceren. Het is dat wij veel te slordig zijn en wat gemakzuchtig worden. anders winnen we echt met zeven of acht goals verschil.”

Na een kwartier maakte Bilal den Aicha de openingstreffer. Toen Morison zeven minuten later ook voor de 2-0 wist te zorgen, was de wedstrijd al gelopen. Sloterdijk, de ploeg van de vertrekkende oefenmeester Bert Reus, kon niets anders dan toekijken hoe AC Amsterdam het duel controleerde. Vijf minuten na rust zorgde Morison met zijn tweede van de middag voor de 3-0 eindstand.

Ahaddouch: “Het verschil in deze afdeling is veel te groot. Het is dat we negen punten in mindering hebben gekregen (door het opstellen van een niet speelgerechtigde speler, red.) anders hadden we ruim bovenaan gestaan. We hebben alleen tegen ZTS gelijk gespeeld. Ik zie hun ook als onze enige concurrent voor de titel. We moeten nu de inhaalslag maken. Als we de twee resterende inhaalwedstrijden winnen staan we er weer goed voor. Daarnaast hopen we nog dat we de beroepszaak omtrent de wedstrijd tegen OSC (3-2 winst, red.) winnen. Dat scheelt ons drie strafpunten. En als we dan ook geconcentreerd blijven spelen, dan komt het zeker goed en spelen we volgend seizoen in de vierde klasse.”

Aanstaande zondag moet Atletico Amsterdam het weer opnemen tegen Sloterdijk. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag vijfde klasse C.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!