Sandor Augustijn Sporting Almere

Augustijn levert contract bij Sporting Almere in en wordt assistent bij DWS

Sandor Augustijn heeft zijn contract bij Sporting Almere per direct ingeleverd. De trainer zag geen toekomst meer binnen de club en met de huidige zaterdag 1.

Voorheen waren de ambities bij de club groot en werd er gesproken over promotie naar de derde klasse, maar inmiddels is de situatie flink veranderd. “De club kwam niet goed uit de coronacrisis. Door het stoppen van de samenwerking met Football Talent zijn veel spelers en trainers weggegaan, waardoor er op dit moment weinig selectie-elftallen zijn. Er is geen O17, geen O19 en ook de zaterdagseniorentak staat op springen”, legt Augustijn zijn vertrek uit.

Het is dus afwachten hoe de zaterdagselectie van Sporting Almere zich dit seizoen zal houden. Aanstaande zaterdag staat voor de ploeg het eerste duel op het programma.

Augustijn heeft zelf al snel weer een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat aan de slag als assistent van Patrick van Leeuwen bij DWS. Daar was een vacature ontstaan nadat Vincenzo Frangiamore de kans greep om in Spanje als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

“Ik ben al lang hoofdtrainer van diverse clubs, maar zie het als een mooie uitdaging om nu als assistent van Patrick aan de slag te gaan bij DWS. We hebben een prima klik en kunnen het goed vinden, ondanks dat we elkaar nog maar kort kennen”, vertelt Augustijn over zijn nieuwe uitdaging. “Van wat ik tot nu toe heb gezien, is het een fantastische spelersgroep met goede ambities. Ik heb enorm veel zin om er een mooi seizoen van te maken. Kers op de taart zijn natuurlijk de internationale wedstrijden in Milaan, Manchester en Warschau en de finales in Rimini in het kader van de Fenix Trophy.”

Foto: Lenno van Dekken

DWS deelnemer van internationaal toernooi: de FENIX Trophy

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)