Bart Jansen (DSOV) tegenover oude club Pancratius: “Dit zijn de leukste wedstrijden”

De zondag tweede klasse C gaat komend weekend direct van start met de derby van Haarlemmermeer. Het duel tussen DSOV en Pancratius is bovendien een weerzien voor DSOV-trainer Bart Jansen met zijn oude club, die hij op visite krijgt in Vijfhuizen.

Jansen was drie jaar werkzaam in Badhoevedorp, waar hij zijn periode vorig seizoen afsloot met een derde plaats. “Ik heb drie leuke seizoenen gehad bij Pancratius. Nog altijd heb ik veel contact met het bestuur en spelers van de club. Als er één iemand is die Pancratius pijn kan doen, dan ben ik het wel. Ik spreek de nieuwe trainer (Rob Rijnink, red.) vaak en hoop dat hij elke wedstrijd wint, behalve zondag natuurlijk”, glimlacht de oefenmeester.

Pas aan het eind van het seizoen (begin juni) kwam Jansen rond met DSOV. “Ik had tien dagen om een selectie te maken. Dat was wel kort dag, maar ik denk dat we een goede selectie hebben voor dit seizoen.” De oefenmeester heeft het bovendien al naar zijn zin in Vijfhuizen. “Dit is een mooie club. De sfeer is goed, we hebben een leuke selectie en het is ontzettend gezellig.”

Zijn officiële competitiedebuut als trainer van DSOV is direct een bijzondere tegen Pancratius. “Ik vind het ontzettend gaaf en leuk om tegen mijn oude ploeg te spelen. Dit zijn de leuke wedstrijden die je als trainer meemaakt.”

Verslag Adam Jamal
Archieffoto Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)