Begin iedere wedstrijd schoon en fris met SportWash!

ADVERTORIAL Een jaarlijks terugkerend gebeuren bij voetbalverenigingen is het wassen van de wedstrijd –en trainingskleding. Immers, alle teams dienen er schoon en fris bij te lopen tijdens de wedstrijden en trainingen. SportWash ontzorgt iedere voetbalvereniging en zorgt ervoor dat elk team schoon en fris aan de wedstrijd begint. Swift, de winnaar van Het Kampioenschap van Amsterdam, zal komend seizoen al gebruik gaan maken van SportWash.

In toenemende mate wordt er door de shirtsponsor/kledingsponsor professionaliteit gevraagd. Sponsorteksten dienen goed zichtbaar te zijn en de wedstrijdtenues dienen de kleuren te behouden. Aangezien verenigingen gebaat zijn bij een bloeiend sponsorgebeuren is het van belang dat teams er schoon en fris bijlopen tijdens de wedstrijden en/of trainingen zodat sponsoren de weg naar de vereniging kunnen vinden.

SportWash bespaart kosten en ontzorgt!

Geen waszorgen voor vereniging en ouders. SportWash ontzorgt de ouders en de vereniging zowel van de waszorgen en de kosten die dat met zich meebrengt. Dit alles doet SportWash met ultrazuinige machines zodat wassen bij SportWash voordeliger is dan bij de vereniging of thuis wassen bij een ouder.

Banner SportWash 2( Amsterdam)

Club en sponsor willen goed voor de dag komen!

Veel verenigingen zijn zich er niet bewust van dat sponsors bij niet voldoende animo voor hun dienst of product vroeg of laat stoppen met de sponsoring van een team. SportWash biedt hiervoor dé oplossing en zorgt dat alle partijen tevreden zijn. Een vereniging krijgt een sponsor binnen, de sponsor zorgt voor een heel team en SportWash zorgt dat beiden tevreden met elkaar zijn door de wedstrijdtenues er goed uit te laten zien zodat de sponsor verbonden blijft aan de vereniging. Dit doet SportWash door op de juiste manier de tenues te wassen zodat de teams er schoon en fris bijlopen en dat de sponsoring tot zijn recht komt.

Professionaliteit & Kwaliteit

De wedstrijdtenues worden op een professionele manier gewassen en daarmee zorgt SportWash dat er kwaliteit wordt geleverd. Iets dat elke vereniging graag wil hebben en waar SportWash voor staat. Door speciale wasprogramma’s blijven de kleuren van de wedstrijdtenues langer behouden en kan de kleding vele jaren langer mee.

Banner SportWash 2( Amsterdam)

Waarom zijn we SportWash begonnen?

Na jarenlange voetbalcarrières in het amateurvoetbal in het oosten des lands dachten wij de verenigingen die kampen met het wassen van wedstrijd en/of trainingskleding een helpende hand toe te steken. Dit alles door het opzetten van een sportwasserij. Waarom een sportwasserij zullen mensen zich afvragen? Zelf hebben we regelmatig meegemaakt dat we tenues voor een wedstrijd voorgedragen kregen die niet allemaal overeenkwamen qua kleur en soms zelfs sponsoring ook niet. Dan ontbrak er een letter van de sponsor of was het ene shirt donkerder dan het andere. Leiders en spelers waren hier nooit over te spreken en zodoende dachten wij hier de oplossing voor te hebben. Daarnaast bieden veel wasserijen deze specifieke service niet zoals SportWash dat wel doet. Een ook niet onbelangrijk gebeuren zijn de kosten, door het kleinschalig te houden en te werken met zuinige machines en vervoersmiddelen kunnen wij de kosten laag houden. Iets wat prettig is voor iedere vereniging of spelend lid en uiteindelijk voordeliger is voor zowel vereniging als ouder.

Wilt u uw teams er schoon en fris bij laten lopen en de wedstrijdtenues langer behouden voor uw vereniging? Neem dan vrijblijvend contact op met SportWash om de mogelijkheden voor uw team of vereniging te bespreken.

Ontvang 10% korting per team als u zich aanmeld bij SportWash!

Via e-mail: info@sportwash.nl of telefonisch met Mohammed Ben Kaddour 06-14 19 31 32 of Karim Ben Kaddour 06-81 47 30 80.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)