Bekerduel AFC – De Dijk verschoven naar 20 augustus

Het duel tussen AFC en De Dijk in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi van de KNVB Beker is verplaatst van woensdag 23 naar zondag 20 augustus. Beide teams, die in de eerste ronde niet in actie hoeven te komen, hebben zo meer tijd om zich voor te bereiden op de competitiestart.

Het duel op Sportpark Goed Genoeg is zondag 20 augustus om 14:30 uur. De twee ploegen uit de Tweede Divisie stonden nooit eerder tegenover elkaar in een officiële wedstrijd. Naast de bekerontmoeting spelen de clubs ook tegen elkaar op 19 november (bij De Dijk) en 8 april (bij AFC).

Foto HAV: Op 12 januari 2014 speelde De Dijk en AFC voor het laatst (vriendschappelijk) tegen elkaar

In het verleden oefenden de clubs twee keer tegen elkaar. In 2010 (De Dijk was toen nog derdeklasser) versloeg het AFC met 2-1. Op 12 januari 2014 werd er in de winterstop een oefenwedstrijd gespeeld. AFC won toen aan de Schellingwouderdijk met 1-2 door doelpunten van Sjoerd Jens en Pepijn Kluin. Voor De Dijk scoorde Mostapha el Aamrani.

Bekijk hier de complete bekerloting van de eerste en tweede kwalificatieronde en klik hier voor het speelschema van de Tweede Divisie.

Foto’s HAV | De Dijk – AFC op 12 januari 2014

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!