Home / slideshow / Bekerprogramma 17 t/m 19 december

Bekerprogramma 17 t/m 19 december

De eerste helft van de competitie zit er voor bijna alle ploegen inmiddels op, maar er staan nog wel wat bekerduels op het programma. 3 ploegen uit de regio Amsterdam zijn veroordeeld tot de tussenronde van de districtsbeker. Daarnaast komt OFC in actie in de KNVB-beker. Het bekerprogramma op een rijtje.

17 december: Argon – Purmersteijn (zat)

Purmersteijn zaterdag nam het in de tweede ronde van de beker op tegen IJmuiden. Het duel werd twee keer geannuleerd, maar op 3 december werd er dan eindelijk gespeeld. Purmersteijn, koploper in de tweede klasse, versloeg IJmuiden uiteindelijk met 0-1. Dinsdag 17 december om 20.15 wacht een uitwedstrijd bij Argon. De ploeg uit de eerste klasse zaterdag hoefde niet te spelen om de tussenronde te bereiken. Tegenstander Hauwert kon geen elftal op de been brengen en het duel werd afgelast. Daarop ging Argon automatisch naar de tussenronde.

18 december: Purmersteijn (zon) – RKAV Volendam

Toevallig is ook de zondagploeg van Purmersteijn geloot om een tussenronde te spelen. De Hoofdklasser wist in de vorige ronde eenvoudig te winnen van Wartburgia. In de tussenronde staat nu een heuse derby op het programma want competitie- en streekgenoot RKAV Volendam komt op bezoek. Volendam wist de tussenronde te bereiken voor VVZA uit Amersfoort te verslaan. Er wordt woensdag 18 december om 19.30 afgetrapt op het complex van Purmersteijn.

18 december: OFC – Spakenburg

Ook in de KNVB-beker staat een mooi duel op het programma. OFC ontvangt Spakenburg in de tweede ronde van het toernooi. De ploeg uit Oostzaan wist in de eerste ronde Ajax zaterdag uit te schakelen na strafschoppen. Spakenburg schakelde ASWH uit. Het duel met de Tweede Divisionist is een mooie uitdaging voor OFC, dat ook graag naar de Tweede Divisie wil. OFC – Spakenburg wordt woensdag 18 december om 19.45 gespeeld. Bestel hier je kaarten.

19 december: WV-HEDW – Velsen

Tot slot komt ook WV-HEDW uit in de tussenronde van de districtsbeker. Marcel Valk en zijn ploeg bezetten de koppositie in Zaterdag 1a. Ze mogen zich meten met een tegenstander van het niveau waar ze volgend jaar misschien zelf ook wel op acteren. Een mooie uitdaging dus voor WV-HEDW. “We gaan gewoon ons eigen spel spelen”, vertelde Marcel Valk al.

WV-HEDW-trainer Valk: “Blij dat we op deze weg zijn terechtgekomen”