BeNe league raakt weer een club kwijt

Hoeveel tegenstanders Ajax komend seizoen zal hebben in BeNe League is nog maar de vraag want ook FC Antwerp heeft aangegeven te stoppen aan het eind va het seizoen. Eerder dit seizoen trok Sint Truiden zich al terug en haakte FC Utrecht tussentijds af wegens financiële problemen.

Eerder deze week was er nog wel goed nieuws toen bekend werd dat SC Heerenveen in ieder geval behouden blijft voor het vrouwenvoetbal. Het is nog onduidelijk of Antwerp het seizoen wel kan afmaken. De speelsters zouden al op zoek zijn naar een nieuwe club. Antwerp kampt ook met financiële problemen. De thuiswedstrijden worden al niet meer in Stadion De Bosuil afgewerkt maar zijn verplaatst naar Kontich.

Mocht Antwerp, dat aan het begin van het seizoen de plek van Beerschot innam,  het eind van het seizoen niet halen dat eindigt de competitie met dertien clubs in plaats van de geplande zestien. Veel invloed zal het eventuele tussentijds verdwijnen va Antwerp op het competitie verloop niet hebben. Antwerp verloor dertien va haar zestien wedstrijden en wist geen enkele keer te winnen.

De vrouwen van Ajax wonnen eerder dit seizoen  eet 1-3 op de Bosuil en werd daar gesteund door een grote schare supporters. De thuiswedstrijd staat voor 16 mei op het programma.

Vanavond spelen de vrouwen van Ed Engelkes uit tegen streekgenoot Telstar. Eerder dit seizoen werd het in Amsterdam 1-1.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)