Beste coach naar Nationaal Coach Congres

De trainer die op 27 mei tijdens het “Gala van Het Amsterdamsche Voetbal’ te horen krijgt dat hij door onder andere zijn collega’s is gekozen tot  coach van het jaar zal door NLcoach worden uitgenodigd om het Nationaal Coach Congres 2013 bij te wonen. Tevens krijgt hij een jaar abonnement op het vakblad.

Het Amsterdamsche Voetbal is erg blij dat NL Coach de prijs voor de ‘coach van het jaar’ ter beschikking heeft gesteld. NLcoach  is de organisatie van en voor trainers en coaches in Nederland in alle takken van sport. Deze organisatie wordt bestuurd door topcoaches en houden zich onder andere bezig met het delen van hun kennis en ervaringen.

Het doel van NLcoach  is om de deskundigheid van trainer-coaches te verhogen. De nadruk ligt hierbij op de sporttakoverstijgende thema’s als de basisprincipes van het coachen, teambuilding, mentale begeleiding, talentontwikkeling en trainingsleer. In de vijf kernactiviteiten- cursussen, congressen, magazine NLcoach, www.nlcoach.nl en NLbusiness- staan altijd een of meer van deze thema’s centraal.

NLcoach is tevens een belangen behartiger van trainer-coaches en een vereniging met meer dan 4000 leden.

De winnende coach zal op 13 december 2013 aanwezig zijn op het jaarlijkse congres en met andere topcoaches uit Nederland en een jaar lang het magazine NLcoach ontvangen.

U kunt  u uw stem uitbrengen op de coach van het jaar. Ga daar voor naar de speciale ‘gala’ pagina. Tevens kunt u daar kaarten bestellen voor het Gala van Het Amsterdamsche Voetbal.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)