Bestuurslid Beursbengels wint HAV Poule voor derde keer

Luc van Bolderick, bestuurslid van Beursbengels, heeft voor de derde keer de HAV Poule gewonnen. Na eerder 25 en 200 euro te hebben gewonnen, pakt hij deze keer alleen de eerste prijs. Thelbol krijgt 300 euro op zijn account bijgeschreven.

Vijf keer wist de thuisploeg te winnen afgelopen weekend in de HAV Poule. Alleen Legmeervogels zorgde voor een uitzege door met 0-2 te winnen bij Hoofddorp. Voor veel mensen was dat een struikelblok. Ook de wint van Beursbengels op koploper AMVJ was door vele deelnemers niet voorzien. En dat DCG de derby van Zeeburgia won zorgde ook voor de nodige uitschakelingen.

Luc van Bolderick ontvangt dus de eerste jackpot van het seizoen. Komend weekend staat er een beker/inhaal weekend op het programma. Dat betekent dat we komend weekend ook geen HAV Poule hebben. Het weekend van 24 en 25 oktober zijn we weer terug met de zesde HAV Poule van het seizoen. Dankzij Nederbet starten we dan weer met een jackpot van 100 euro.

Wil je de volgende keer ook gratis meespelen? Schrijf je dan nu hier vast in en wie weet win jij volgende keer de jackpot door zes wedstrijden uit het amateurvoetbal goed te voorspellen!

Op woensdag 22 oktober zullen we de zes wedstrijden op de site bekend maken.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!