Home / Algemeen / BFC-doelman grote sta in de weg voor De Meer

BFC-doelman grote sta in de weg voor De Meer

De Meer heeft ook haar tweede duel in de derde klasse D gelijk gespeeld. Tegen BFC verdiende het elftal van Carlos Alarcon Vidal meer dan een punt. Doordat BFC-doelman Desmond Ording alle pogingen van De Meer knap keerde eindigde het duel in 0-0.

De Meer begint vandaag een stuk beter aan de wedstrijd dan vorige week in Almere. Zo komt er in de zevende minuut een diepe bal op Thomas Gesink, de keeper van BFC is echter goed bij de les en kan prima redding brengen. Waar De Meer probeert verzorgd te voetballen kiest BFC voorde snelle omschakeling met de lange bal. Rond de zestiende minuut een vrije trap voor De Meer die in de zestienmeter niet goed wordt verwerkt door Stefan de Vries. In de eerste helft volgen er verder geen echte aanvallen meer en dus fluit de uitstekende scheids voor de rust met een 0-0 stand.

20140914_141241

Na rust een gevaarlijker De Meer dat in de 46e minuut een aanval opzet richting Tes Abbenhues, maar zijn lob over de keeper van BFC valt naast het doel. De Meer krijgt steeds meer kansen, nu is het Dennis Mulder die met zijn buitenkant net naast schiet. In de 61e minuut een diepe bal op de snelle Abbenhues die goed inschiet maar zijn poging via de lat over het doel van BFC ziet gaan. Vlak hierna wederom een snelle aanval van De Meer. Ditmaal schiet Thomas Gesink op doel, nu weet de keeper van BFC de bal met een reflex uit de linkerbovenhoek te tikken.

In de 70e minuut een nieuwe aanval van De Meer waarbij Stephan de Vries alleen kan doorlopen richting het doelvan BFC. Maar Desmond Ording is niet te passeren en weet ook deze kans te keren. Krijgt BFC dan helemaal geen kansen, jawel de verdediging van De Meer tast mis tijdens een voorzet, maar BFC weet van dit buitenkansje niet te profiteren en schiet hoog over.

20140914_141957

In de 76e minuut, na slordig balverlies op het middenveld van De Meer, krijgt de spits van BFC een goede kans, deze keer kan Ruben Schinkel redding brengen. In de 83e minuut een goede aanval over rechts waarbij de vrijstaande Thoms Gesink naast kopt. De laatste kans is voor de gasten als de een schot op het doel van De Meer  via de verdediging over de achterlijn gaat. Vlak hierna fluit de goed leidende scheids voor het einde en eindigt de wedstrijd in 0-0.

Verslag en foto’s Peter van Rossum

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend