Binnen een week al 600 kaarten verkocht voor Swift – Vitesse

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd van AVV Swift tegen Vitesse gaat heel hard. In de eerste week van de voorverkoop staat de teller al op zeshonderd kaarten voor het duel op woensdag 20 september.

In het kader van de veiligheid zijn er maximaal 1500 kaarten beschikbaar. Leden van de club hebben in de voorverkoop 5 euro korting op staanplaatsen. De tribuneplaatsen, zo’n vierhonderd, zijn inmiddels uitverkocht. “We hebben er zelfs een extra tribune bijgeplaatst”, zegt teammanager René van Pareren. “We zetten er echt een stop op wanneer we de 1500 hebben bereikt. Het moet ook voor iedereen leuk blijven.” Daarnaast verwachten de Amsterdammers zo’n 150 supporters vanuit Arnhem.

Vanwege het ontbreken van de benodigde lichtinstallatie wordt de wedstrijd om 17:00 uur gespeeld. Bovendien is er organisatorisch ook het één en ander aangepast. Zo fungeert de kantine als bestuurskamer en is de catering naar buiten geplaatst. Tussen het clubgebouw en het Sportmedisch Centrum wordt een horeca-terrein ingericht. Daarnaast is de entree van het sportpark, om de traffic een beetje uit elkaar te trekken, verplaatst naar de ingang bij veld 3, ter hoogte van het monument op het Olympiaplein.

Kaarten voor AVV Swift – Vitesse zijn te koop op de website van de club.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)