Blauw Wit Beursbengels-Ajax 2 gestaakt met de rust

Voor Blauw Wit Beursbengels stond gisterenavond een mooie ontmoeting met het tweede elftal van Ajax zaterdag op het programma. Helaas kreeg ook deze wedstrijd te maken met het noodweer dat over Amsterdam heentrok. In de rust werd bij een tussenstand van 2-0 besloten om niet meer verder te spelen.

De thuisploeg begon geconcentreerd aan de wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat Ajax een aantal keren dreigend werd. De mogelijkheden werden echter niet goed uitgespeeld door de gasten. Na een kwartier gingen de Blauw Witte Bengels beter spelen en meteen viel het eerste doelpunt. Zion Linger trok naar binnen en zijn voorzet kwam terecht bij Sergio Ommel: 1-0. Ajax was optisch beter maar de verdediging van Blauw Wit Beursbengels greep steeds goed in.

De beste kansen waren voor Blauw Wit Beursbengels maar de scherpte in de afronding ontbrak. Vlak voor het rustsignaal werd Luciano Tuur neergelegd in het strafschopgebied. De toegekende penalty werd uiterst beheerst binnengeschoten door de ervaren aanvoerder Pascal Heije.

Het langdurige noodweer was er verantwoordelijk voor dat de tweede helft niet meer kon worden gespeeld. De KNVB komt vandaag nog met de nieuwe data voor de nog uit te spelen wedstrijden.

Met dank aan: Luc van Bolderick

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!