Blessure Jesse (AFC) maakt vroegtijdig einde aan stage bij Foggia

Matthijs Jesse heeft zijn stage bij het Italiaanse Foggia voortijdig af moeten breken. De aanvaller van AFC heeft tijdens het trainingskamp van de ploeg uit de Serie B een blessure aan zijn binnenband van zijn linkerknie opgelopen. Trainer Giovanni Stoppa liet weten Jesse graag nog een keer uit te willen nodigen als Jesse weer fit is.

Johan Wins, zaakwaarnemer van Jesse, besloot samen met de speler na het oplopen van de blessure de stage af te breken. “Hij heeft er anderhalve week gezeten en ze waren zeer te spreken over zijn prestaties, maar nu hij geblesseerd is heeft het geen zin om hem daar langer te laten blijven. Matthijs revalideert gewoon bij AFC. Pas als hij weer fit is zullen we weer contact met Foggia opnemen om te zien wanneer hij weer mee gaat trainen. Ze hebben mij in ieder geval laten weten dat ze zeer gecharmeerd zijn van zijn kwaliteiten en hem graag nog een keer in actie zien.”

Voor Jesse is het niet de eerste keer dat hij last heeft van zijn knie. Afgelopen seizoen had de snelle aanvaller ook al last van de binnenband van zijn linkerknie. Wins: “Hij moet nu eerste revalideren en weer fit worden. Pas dan kunnen we kijken hoe de toekomst er verder uit ziet. Het was Matthijs in ieder geval goed bevallen daar. Al had hij wel wat moeite met de taal omdat bijna niemand daar Engels spreekt.”

Foto Tom Poederbach

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC