Bob de Klerk opvolger Wisman

Bob de Klerk is de nieuwe trainer van zaterdag Topklasser Ter Leede in Sassenheim. De Amsterdammer volgt de naar Thailand vertrokken Henk Wisman op. De Klerk, die was werkzaam was in Canada bij Toronto FC  en in het verleden trainer bij Ajax.

Ter Leede moest, net als AFC, op korte termijn op zoek naar een trainer nadat Henk Wisman inging op een avontuur in Thailand bij Chang Rai United. De stichting Topvoetbal Ter Leede is dan ook zeer content da het op korte termijn een opvolger heeft kunnen vinden voor Wisman. Op haar website schrijft de club : “ Wij zien in Bob een uitstekende vervanger met een zeer goede staat van dienst in het betaald voetbal en op amateurniveau die past bij de speelwijze van Ter Leede.”

De Klerk werkte de ondermeer bij Zeeburgia, Blauw Wit Amsterdam, SV Diemen en de amateurs van Ajax. Ook hij was hij assistent van Frank de Boer bij de A1 van Ajax. En Jong Ajax. In 2011 verhuisde hij naar Canada om samen met Aron Winter aan de slag te gaan bij Toronto FC. DE Klerk was in Canada technisch directeur.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)