Boek over Nieuwenhuizen uit de winkel gehaald

Het boek van schrijver Maarten Bax ‘Wat een kut voetbal he’ is per direct uit de winkel gehaald. Dit is gebeurd op verzoek van de advocaat van de verdachten die met naam en toenaam in het boek worden genoemd.

De advocaten dreigden met een kort geding omdat de privacy van haar cliënten is geschonden. Uitgeverij Van Gennep heeft daarom besloten de boeken per direct uit de winkels te halen en alle niet verkochte exemplaren te vernietigen

Het boek werd afgelopen woensdag gepresenteerd in de kantine van Buitenboys. Een woordvoerder van de uitgeverij laat weten dat het om een vervelende fout gaat die tijdens het proces is gemaakt. Waar de fout ligt wil hij niet zeggen tegen Omroep Flevoland.

Het is de bedoeling dat er komende week een aangepaste versie in de winkels ligt. De schade is beperkt omdat de verkoop en de distributie pas net begonnen is.

Het Amsterdamsche Voetbal zal met de uitgever in overleg treden over de boeken die middels een prijsvraag worden verloot aan de bezoekers van haar website.  HAV is namelijk al in het bezit van het in opspraak geraakte boek. Kans maken op het boek kan nog steeds. Stuur een mail te je nam en adres voor aanstaande woensdag naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl o.v.v. Wat een een kut voetbal he

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)