Foto Godeliva Veira: Bert Bouws in de Amsterdam Arena

Bouws krijgt postuum Gouden Speld

Het bestuur van de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam (SVA) heeft besloten  om aan Bert Bouws, die op 5 september overleed, postuum de Gouden Speld van de S.V.A. toe te kennen. Bouws was vice-voorzitter van de SVA en veertig jaar actief in de arbitrage.

Bert Bouws overleed 5 september in het AMC als gevolg van een twee hersenbloedingen. Bouws  hield zich binnen de SVA vooral bezig met ledenwerving, kantinezaken en molestatie. Het begeleiden van jonge scheidsrechters was zijn passie en jaarlijks was hij een drijvende kracht met betrekking tot de arbitrage op het WK Amsterdam.

Donderdag 1 november zal tijdens een korte plechtigheid aan Elly Bouws, de vrouw van Bert, de Gouden Speld van de SVA worden uitgereikt door voorzitter Hans van der Liet.

Van de ceremonie zullen TV opnames worden gemaakt voor het programma ‘familieberichten’ dat gepresenteerd wordt door Caroline Tensen.

Het bestuur van de SVA nodigt alle belangstellenden uit om aanwezig te zijn tijdens deze bijeenkomt. Deze zal worden gehouden op donderdag 1 november om 21:30 uur aan het Voorlandpad nummer 17.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)