Home / Algemeen / BREAKING: Bart Logchies en AFC per direct uit elkaar

BREAKING: Bart Logchies en AFC per direct uit elkaar

AFC en trainer Bart Logchies gaan per direct uit elkaar. De club uit de Tweede Divisie en de oefenmeester waren slechts één seizoen aan elkaar verbonden. Afgelopen seizoen eindigden de Amsterdammers onder leiding van Logchies op de zesde plaats in de zondag Topklasse. AFC hoopt snel een opvolger voor Logchies te kunnen presenteren.

“De afgelopen maanden in de aanloop naar het seizoen 2016-2017 zijn tussen Bart Logchies en AFC verschillen van inzicht ontstaan”, luidt de verklaring van AFC. “Ondanks diverse pogingen om de verschillen van inzicht te verkleinen en/of geheel weg te nemen, zijn deze verschillen van inzicht onoverbrugbaar gebleken. Als gevolg daarvan zijn partijen bij elkaar te rade gegaan omtrent de eerder overeengekomen voortzetting van de arbeidsovereenkomst voor het seizoen 2016/2017.”

“Na ampel beraad hebben Bart Logchies en AFC gezamenlijk besloten dat aan hun samenwerking met ingang van 30 juni 2016 een einde zal komen”, gaat het bericht verder. “AFC bedankt Bart Logchies voor zijn inzet voor onze club in het achter ons liggende seizoen en wenst hem veel succes voor de toekomst.”

Foto boven: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC