Buiksloot verslaat CTO’70 met dubbele cijfers (11-0)

In de Zaterdag 4e klasse D heeft Buiksloot ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen met grote cijfers gewonnen. De noorderlingen wonnen met maar liefst 11-0 van CTO 70 uit Duivendrecht. CTO eindigde het duel met negen man.

Buiksloot was de eerste tien minuten de bovenliggende partij en kwam via Nick Koch snel op een 1-0 voorsprong. Een afgeslagen vrije trap belande net buiten de zestien meter voor de voeten van Jopek, die bracht de bal bij de tweede paal waar Koch vrij stond. Hij nam de bal goed aan en schoot beheerst in het doel. Een kleine vijf minuten daarna kreeg CTO 70 twee rode kaarten. Beiden voor het te lang doorgaan met het commentaar leveren op de scheidsrechter. Hierna kwam al gauw de 2-0 op het scorebord. Een mooi uitgespeeld doelpunt waar Sheer de bal naar Jopek speelde, die gaf de bal met zijn hak weer terug aan Sheer, die op zijn beurt het overzicht behield en van Den Burg vrij zag staan. Met deze stand werd de rust gehaald.

In de tweede helft ging Buiksloot erop en erover. De 3-0 kwam op naam van de ingevallen Braaksma. Van den Burg gaf de bal goed mee aan Braaksma, waarop Braaksma de bal goed via de linker paal in het doel schoof.  De 4-0 kwam op naam van Mettendaf na een steekbal van Sheer. De 5-0 was de mooiste uit de tweede helft. Mettendaf zag Hashemi vrij staan. Hashemi twijfelde niet en haalde verwoestend uit in de rechterkruising.  Daarna volgden gauw de 6-0 van Koch (assist Boumejjane) en  7-0 van van Den Burg (assist Hashemi).

Bij de 8-0 ontsnapte Heerenveen aan een buitenspelval. Elyas Boumejjane lanceerde hem door middel van een perfecte steekpass. Eenmaal op snelheid was Heerenveen niet meer te houden, waardoor hij beheerst kon afronden. De 9-0 kwam via een versierde strafschop door diezelfde Heerenveen. Aanvoerder Jopek liet deze kans niet onbenut en faalde niet vanaf de stip. Invaller Nabil zorgde met twee goals voor de 11-0 eindstand neer. Eerst op aangeven van Mettendaf en later door een assist van de mee opgekomen Gemin.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 4D.

Verslag: Ismaïl Jopek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)