Buitenboys wint wel, maar gaat niet door in de beker

Zaterdag derdeklasser Buitenboys wilde graag door in de beker, maar moest wel veel scoren om dit waar te maken. Tegen CTO’70 zou dat dan moeten gebeuren door de ploeg van trainer Patrick Bal.

Vanaf het begin een vrij gelijkopgaand duel. In de 7e minuut wist de thuisclub op 1-0 te komen door Collins John. Vijf minuten later was de gelijkmaker al weer een feit maar Buitenboys had weer snel het antwoord klaar maar had wel de hulp van CTO’70 hier voor nodig om op 2-1 te komen.Buienboys had niet lang plezier van deze voorsprong en was het snel 2-2.

Nog voor de rust was het weer de thuisclub die scoorde, nu was het Rowdy Moorman die op aangeven van  Giovanni Kasanwirjo de 3-2 inschoot. Diezelfde Moorman tekende ook voor de 4-2, nadat de lat was geraakt door Jesper Haazelagerwas Moorman er in de rebound als de kippen bij. Nadat CTO na de rust de 4-3 gescoord had was Waterwijk direct attent en tekende alweer Rowdy Moorman voor de vijfde Buitenboys treffer. De thuisploeg moest nog meer goals maken om door te gaan in de beker maar die kwamen er vooralsnog niet. CTO wist in de slotfase ook nog op 5-4 te komen en ging Buitenboys uiteindelijk op basis van doelsaldo niet door in het bekertoernooi.

Komende zaterdag ontvangt de ploeg van Patrick Bal VVZ’49 uit Soest voor de competitie.