Detlef le Grand
Le Grand vertrekt bij sc Buitenveldert

Buitenveldert lijdt zware nederlaag in Castricum en Detlef le Grand neemt afscheid

Het zat Buitenveldert zaterdag niet mee in de uitwedstrijd tegen Castricum. Door een combinatie van blessures, schorsingen en spelers die andere keuzes maakten, moest de ploeg met acht spelers van het tweede elftal aantreden. Dit resulteerde in een flinke nederlaag: 8-0. En, als gevolg uitschakeling in de nacompetitie.

Naast de afwezigheid van veel spelers, was er ook een andere factor die de ploeg parten speelde: het missen van opgelegde kansen in de voorgaande wedstrijden dat een hogere klassering in de weg stond in de reguliere competitie. Dit, in combinatie met individuele fouten tijdens de wedstrijd tegen Castricum, zorgden uiteindelijk voor de ruime nederlaag.

,,Een lichtpuntje was het debuut van enkele spelers uit het tweede elftal, die ondanks de zware nederlaag een prima indruk maakten”, aldus trainer-coach Detlef Le Grand.

Voor Le Grand was het zijn laatste wedstrijd in het trainingspak van Buitenveldert. De coach neemt afscheid van de club om zich te richten op een nieuwe uitdaging bij Batavia’90 in Lelystad.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)