Home / Algemeen / Buitenveldert vrouwen laat een punt liggen

Buitenveldert vrouwen laat een punt liggen

Buitenveldert vrouwen heeft zondagmiddag verloren van Bavel.

Het eerste deel van de wedstrijd was voor Bavel, Buitenveldert was vaak net een stapje te laat, waardoor het eigen spel niet of nauwelijks gespeeld kon worden. Dat wil niet zeggen dat er geen kansen waren, Julia Cramer werd diep gestuurd maar kwam net te laat om de keepster te omzeilen. Aan de andere kant waren er gevaarlijke hoekschoppen tegen en een grote kans werd van dichtbij overgeschoten. Daarnaast was Kaylee Ruitenbeek op haar plek en tikte een aantal schoten over de lat. Vlak voor rust werd het toch 0-1 uit een corner.

Na rust kwam Buitenveldert beter in het spel er was meer rust een aan de bal, beter samenspel en werd de druk op het Bavel doel opgevoerd. Dit leidde tot een aantal kansen voor Aisha Karamowa die op 1 op 1 met de keepster de bal net niet langs haar kreeg en een vlammend schot van Evi Duivenvoorden net langs de kruising. Aan de andere kant redde Kaylee weer eens miraculeus met haar gezicht een van dichtbij ingekopte bal. Het slotoffensief met 4 aanvallers  leverde de grootste kans op voor Reva Ros die een bal van dichtbij helaas over schoot. 

Na 90 minuten stond er een teleurstellende 0-1 op het scorebord. Volgende week op naar het Limburgse land voor de uitwedstrijd tegen Fortuna ’54.  Weer een belangrijke wedstrijd tegen een tegenstander op gelijke positie op de ranglijst.

Tekst: Michael Groen

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)