Home / Algemeen / Buitenveldert zoekt keeper via Facebook

Buitenveldert zoekt keeper via Facebook

De zaterdagselectie van Buitenveldert is op zoek naar een keeper! Voorafgaand aan het seizoen had trainer Wilfred den Breejen de beschikking over drie keepers, maar vlak voordat de competitie begon raakte de oefenmeester één van zijn keepers kwijt. Den Breejen hoopt zo snel mogelijk een doelman toe te voegen aan zijn selectie en heeft via Facebook al een oproep gedaan.

Op dit moment zijn Jon van der Donk en Tom Weemhof de twee keepers van de zaterdagselectie. Den Breejen: “Helaas moesten wij afscheid nemen Mitchell van de Geugten. Mitchell moet meer gaan werken, waardoor hij niet beschikbaar kan zijn op wedstrijd- en trainingsdagen. Daardoor hebben wij nu maar twee keepers voor twee elftallen en dat is er één te weinig.”

Tot nu toe hebben zich geen keepers aangemeld bij de club uit Zuid. Via Facebook en Het Amsterdamsche Voetbal hoopt Den Breejen alsnog een doelman aan zijn selectie toe te voegen. Den Breejen: “In eerste instantie gaat het niet om de positie van eerste keeper, daar ben ik heel eerlijk in. Maar als een keeper graag de concurrentiestrijd aan wil gaan, is hij natuurlijk van harte welkom. En als hij liever zijn wedstrijden in het tweede speelt, ontvangen we hem ook met open armen.”

Foto Slide: Facebook Wilfred den Breejen/SC Buitenveldert

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)