Calvin Blankendal wil met gretig AORC/Lebo Vastgoed bovenin meedraaien

Terwijl de competitie voor het veldvoetbal al aan de gang is, trappen de zaalvoetballers van AORC/Lebo Vastgoed vanavond het nieuwe seizoen af. Met de nieuwe trainer Calvin Blankendal voor de groep willen de Amsterdammers opnieuw bovenin de Eredivisie meedraaien.

“De cirkel is voor mij nu rond”, zegt Blankendal, die eerder al als speler en vorig jaar als stagiair actief was voor de Amsterdammers. “Ik ben zeer tevreden met de selectie en kijk er naar uit om de competitie te starten. We hebben een goede voorbereiding gedraaid, we zijn als groep naar elkaar toegegroeid. De bekeroverwinning van vorig weekend (1-3 bij Ruif) onderstreepte dat.”

AORC/Lebo Vastgoed eindigde drie jaar achter elkaar op de vijfde plek en wil nu meer. “Iedereen hoopt op de play-offs, dat is nog niet gelukt. Zelf vind ik het te vroeg om de doelstelling te bepalen. We willen rond de winterstop bij de eerste zes staan en kijken dan verder. Een specifieke doelstelling bepalen we pas na de kerst.”

Het seizoen wordt vanavond geopend tegen Groene Ster, waar AORC/Lebo vorig jaar ook de openingswedstrijd van verloor (5-2). Blankendal: “Ik hoef de spelers niet te motiveren voor vanavond, ze weten wat hun te doen staan. We hebben een gretige groep en iedereen is erop gebrand om de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen, zeker tegen Groene Ster.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)