Home / Algemeen / CANS Topscorer: Van den Bighelaar voert druk op

CANS Topscorer: Van den Bighelaar voert druk op

De strijd bij de mannen is al maanden geleden beslist, maar bij de vrouwen krijgt de competitie een mooie extra ontknoping. De complete Top 3 wist afgelopen weekend te scoren. Hidayat (Kadoelen) maakte er drie, Van den Bighelaar (Ajax) twee en Ahaddouch (Buitenveldert) scoorde eenmaal. De spanning is dus om te snijden.

Bij de mannen was Donny van de Pol (Buitenveldert) net als vorige week de man van het weekend. De spits van de zaterdag tweedeklasser scoorde drie keer tegen OSV en nestelt zich nu nog nadrukkelijker in de Top 10. Hij was de enige spelers die afgelopen weekend drie keer wist te scoren. Nick Stots (Almere), Patrick Duarte (Amstelveen), Job Verhoeve (DVVA) en Nabil el Gourari (De Dijk) troffen twee keer doel.

Met nog zeven wedstrijden te gaan ziet lijken de podiumplaatsen vergeven. Al weet je het natuurlijk nooit. Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (minimaal zes doelpunten).

Bij de vrouwen is het aanzienlijk spannender. De nummers een tot en met drie wisselen wekelijks stuivertje. De winnares van vorig seizoen, Dominique Hidayat, voert momenteel de ranglijst aan. Haar achtervolgster, Marjolijn van den Bighelaar scoorde afgelopen weken twee keer tegen Achilles, maar heeft nog maar twee wedstrijden te gaan. De doelpunten van Ajax in de playoffs tellen namelijk niet mee in de CANS Topscorer.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen (minimaal drie doelpunten)