CANS Topscorer: Dokkum (AFC) kruipt na drie goals Top 10 binnen

Ee staan nog zes (voor sommige teams zeven) wedstrijden op het programma en dat betekend ook dat het eind van de CANS Topscorer in zicht komt. Afgelopen weekend werden er precies vijftig doelpunten gemaakt door de spelers uit onze regio die uitkomen in de tweede klasse of hoger.

Floris Dokkum van zaterdag tweedeklasser AFC was de grote man. Hij scoorde alle drie de doelpunten in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen EDO. Hij brengt daarmee zijn totaal op vijftien en verdiend daarmee een plaatst in de Top 10. Naast Dokkum waren er nog vier spelers die meer dan een keer wisten te scoren. Mauritsio Helstone (HBOK), Calvin Koster (Aalsmeer), Harry Zwartgoed (De Dijk) en Martijn Groen (Abcoude) voegden allemaal twee doelpunten aan hun totaal toe.

Klik hier voor de actuele stand in de CANS Topscorer bij de mannen.

Bij de vrouwen wisten de nummers een en twee (Hedayat en Ahaddouch) allebei tot scoren te komen al zal Hidayat toch balen. Kadoelen verloor met 2-1 van Winkel en kan de titel bijna wel vergeten. Ahaddouch (Buitenveldert) houdt de strijd, door haar doelpunt, bij de vrouwen nog een beetje spannend. Niemand wist bij de vrouwen meer dan een keer te scoren afgelopen weekend.

Klik hier voor de actuele stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen.

Foto Tom Poederbach: Floris Dokkum

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!