Home / Algemeen / CANS Topscorer: Hidayat en Kaars naar Barcelona
Winnaars Awardshow 2015

CANS Topscorer: Hidayat en Kaars naar Barcelona

Het is nog niet de eindstand, maar de kaarten lijken geschud in de CANS Topscorer. Bij de vrouwen zijn, op een paar duels na, alle wedstrijden gespeeld en bij  de mannen is het alleen nog spannend als het gaat om de podiumplaatsen.

Jordy de Groot (Legmeervogels) scoorde afgelopen weekend drie keer  tegen Abcoude en lijkt de tweede plaats in handen te hebben. Naast De Groot scoorden waren er nog zeven spelers die meerdere keren wisten te scoren. Joost Heij (Ajax), Bram Owusu (AMVJ), Henk Abercrombie (HBOK), Vincent Partoesobroto  (Overbos), Michael Kocon (Aalsmeer), Pepijn Kluin (AFC zondag) en Kobina Plange (Hoofddorp) scoorden allemaal twee keer.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen.

Bij de vrouwen zit de competitie, met uitzondering van Ajax en De Meer, er op. Veel veranderde er niet meer afgelopen weekend. Winnares Dominique Hidayat scoorde voor de verandering een keer niet.  Katja Suurmeijer (Wartburgia) was de enige die meer dan een keer wist te scoren het afgelopen weekend.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen.

De winnaars zullen op woensdag 25 mei worden gehuldigd tijdens de Awardshow in het Olympisch Stadion. Daar krijgen zij tevens hun reis naar Barcelona aangeboden van CANS-directerur Paul van ‘t Wout.

Foto Mario Wormhoudt: Alle winnaars van de Awardshow 2015

Send this to a friend