CANS Topscorer: Hidayat herovert koppositie

Met nog twee wedstrijden te gaan kan er een slotoffensief worden ingezet in de CANS Topscorer. Bij de mannen blijft de top-3 onveranderd, al hoopt Nabil el Gourari nog de stap te kunnen maken naar een podiumplek. Bij de vrouwen, die nog maar één speelronde te gaan hebben, heeft Dominique Hidayat (Kadoelen) met een hattrick de koppositie weer heroverd van Mariam Ahaddouch.

Er werd afgelopen weekend 43 doelpunten gemaakt bij de mannen, waarvan alleen Martin Campbell (Buitenveldert) en Yassin el Yaakoubi (Purmersteijn) twee keer scoorden. Doordat nummers twee en drie Bas Buimer en Niels Eijkenaar droog bleven staan, is El Gourari (De Dijk) iets ingelopen. Dennis Kaars voegde één doelpunt toe aan zijn indrukwekkende totaal van veertig treffers. Kijk hier voor de stand in de CANS Topscorer (minstens zes doelpunten).

Bij de vrouwen gaat het vooral om de strijd om de eerste plek. Mariam Ahaddouch kon zich voor één week weer even koploopster wagen, maar de spits van Buitenveldert 2 maakte dit weekend geen doelpunt. Dominique Hidayat deed dit wel drie keer en heeft daardoor de eerste plaats weer in handen. Kijk hier voor de stand in de CANS Topscorer (minstens drie doelpunten).

Archieffoto boven: John Beckman | Dominique Hidayat

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!