CANS Topscorer: Kaars kan reis naar Barcelona vast boeken

Met nog drie wedstrijden te gaan is de strijd gestreden als het gaat om de eerste plaats in de CANS Topscorer. Dennis Kaars heeft door zijn doelpunt tegen Quick  een gigantische voorsprong op zijn drie achtervolgers. Bij de vrouwen is Dominique Hidayat, met nog twee wedstrijden te gaan, niet meer in te halen.

Jordy de Groot (Legmeervogels), Floris Dokkum en Mitchell Faerber (beiden AFC zaterdag) staan alle drie op twintig treffers en moeten nog tien goals maken om Kaars van de reis naar Barcelona af te houden. Dat lijkt, met nog drie wedstrijden te gaan en onmogelijke opgave. De strijd om de podiumplaatsen zijn daardoor wel weer heel spannend. Ook Pieter Koopman (AFC zondag) komt daar nog voor in aanmerking.

Afgelopen weekend werd er door de spelers (vanaf de tweede klasse) 57 keer gescoord. Bram van den Driest (AMVJ), Floris Dokkum (AFC zaterdag), Quinton Baghwandin (OSV), Marouane Bensabouh (OFC), Marijn Sterk (OFC), Arabi el Abdessadak (VVA/Spartaan), Milan Geertsma (Weesp) en Martijn groen (Abcoude) wisten allemaal twee keer het net te vinden.

Bij de vrouwen kwam alleen het tweede team van Wartburgia in actie. Ondanks de 5-1 zege bracht dat geen verandering te weeg in de top van het klassement.

Klik hier voor de stand bij de mannen en vrouwen in de CANS Topscorer

Foto Rob Beense: Dennis Kaars viert zijn treffer tegen OFC

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!