CANS Topscorer: Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) passeert Hidayat

Met nog twee ronden te gaan, en drie bij de mannen, heeft bij de vrouwen een wisseling van de wacht plaatsgevonden in ons CANS Topscorersklassement. Met drie doelpunten passeerde Mariam Ahaddouch (Buitenveldert 2) afgelopen weekend koploper en winnares van vorig jaar Dominique Hidayat (Kadoelen). Het verschil is nu één doelpunt in het voordeel van Ahaddouch. Bij de mannen was het podium al vroegtijdig zo goed als bekend.

Dennis Kaars staat inmiddels op eenzame hoogte bovenaan bij de mannen. De spits voegde dit weekend weer twee treffers bij zijn indrukwekkende totaal van 39 doelpunten. In de strijd om de tweede plaats nam Bas Buimer (Swift) met één doelpunt iets meer afstand van Niels Eijkenaar (Purmersteijn). Naast Kaars scoorden zes andere spelers afgelopen weekend ook twee keer: Patrick Lokken (JOS), Ashraf Azzozu (WVHEDW), Tom de Lange, Robin Schaaf (allebei HBOK) Donny van de Pol en Michael Pereira (beide Buitenveldert). Jeroen Malotaux maakte er zelfs drie, maar haalde daarmee nog niet onze lijst. Kijk hier voor alle spelers met minstens zes doelpunten.

Bij de vrouwen kwam alleen Buitenveldert 2 in actie. Op de koppositie na is daar dus niet heel veel veranderd bovenin. Kijk hier voor alle speelsters met minstens drie doelpunten.

Foto boven: Mariam Ahaddouch

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!