CANS Topscorer: Ook Hidayat neemt eerste plaats weer in

De twee doelpunten die Dominique Hidayat afgelopen zondag namens Kadoelen maakte tegen Medemblik  brengen haar weer op de eerste plaatst van de CANS Topscorer. De winnaars van vorig seizoen bracht haar totaal voor dit seizoen op zeven en  heeft Rochelle Poepon (Buitenveldert) van de eerste plaats verdreven. Bij de mannen staat Dennis Kaars (+1) natuurlijk nog steeds bovenaan.

Aan het scoren van Kaars lijkt maar geen eind te komen. Na negen wedstrijden heeft de spits er inmiddels al achttien in liggen. Voor Het Amsterdamsche Voetbal reden om de Coen Dillen index er maar eens bij te pakken. Vanaf deze week kunt u iedere woensdag de  strijd tussen Dillen (recordhouder in het betaalde voetbal met 43 doelpunten in een seizoen) en Kaars volgen.

In de CANS Topscorer waren Denzel Sno (Pancratius) en Gioney Capello (Abcoude) de topscorers van de week. Tegen ZSGOWMS (1-4) wist Sno drie keer het net te vinden en Capello deed dat namens Abcoude tegen Hooglanderveen.. Bas Buimer (Swift), Mischa Klaver (OSV) en Stefan van Wonderen ( Purmersteijn) scoorden twee keer.

Klik hier voor de actuele stand in de CANS Topscorer bij de mannen

Bij de vrouwen scoorde Dominique Hidayat (Kadoelen) dus twee keer. Haar teamgenoot Yale Kok maakte drie treffers tegen Medemblik.  In het klassement neemt Hidayt de eerste plaatst dus weer in. Van de koplopers wist alleen Marian Ahaddouch (Buitenveldert 2) het net te vinden.

Klik hier voor de actuele stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen.

Archieffoto John Beckman | Dominique Hidayat

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!