CANS Topscorer: Rochelle Poepon neemt verder afstand

Nu de derde speelronde er op zit, zien we steeds meer nieuwe namen in de lijst verschijnen. Bij de mannen hebben we inmiddels al meer dan honderd verschillende doelpuntenmakers op de lijst staan. Afgelopen weekend werden er 42 goals gescoord bij de mannen. Bij de vrouwen, waar Rochelle Poepon voor de derde week op rij wist te scoren,  werd er tien keer gescoord.

De uitblinker afgelopen weekend was natuurlijk Patrick Lokken. De 37-jarige aanvallers scoorde een zuivere hattrick namens JOS tegen Heerenveen. Ook Dennis Kaars (De Dijk) liet weer van zich spreken door er weer twee te maken. Ook Nabil el Gourari (De Dijk), Imke van Moorselaar (AMVJ), Niels Eijkenaar (Purmersteijn) en Omar el Aamrani wisten twee keer te scoren.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen.

Bij de vrouwen is Rochelle Poepon nog steeds de koploper. De speelster van het tweede van Buitenveldert wist voor de derde keer op rij het net te vinden en brengt haar totaal daarmee op vijf doelpunten. Ze wordt achtervolgt in het klassement door Kadoelen speelsters Dominique Hidayat (Winnares van vorig jaar) en Annemein van Seijst. Van Seijst wist afgelopen zondag beide goals te maken.  Zij was de enige speelster die twee keer het net wist te vinden.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de vrouwen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!