CANS Topscorer: De spanning is om te snijden

Bij de mannen voegde Dennis Kaars weer een doelpunt aan zijn totaal toe en heeft nu het ongelofelijke aantal van 31 weten te bereiken. Bij de vrouwen is het een stuk spannender. Marian Ahaddouch is nu alleen koploper. De speelster van Buitenveldert wordt echter op de hielen gezeten door Van den Biggelaar (Ajax) en Dominique Hidayat (Kadoelen).

Bas Buimer (Swift) staat nu nog steviger op derde plaats met kans op meer. Afgelopen weekend scoorde spits drie keer tegen Sliedrecht en daarmee bracht hij zijn totaal op zestien. Naast Buimer was er het afgelopen weekend maar twee spelers die meerdere keren wist te scoren. Jason Halman en Guillermo Pengel maakten er allebei twee voor Zeeburgia.

Klik hier voor de stand bij de mannen in de Cans Topscorer

Bij de vrouwen is de strijd een stuk spannender. De top drie staat dicht bij elkaar en gaan nog een paar spannende weken tegemoet. Marian Ahaddouch staat nu alleen bovenaan na haar treffer tegen Fortuna’54. Marjolein van den Biggelaar scoorde namens Ajax twee keer tegen PEC Zwolle en klimt naar de tweede plaats. Dominique Hidayat (Kadoelen ) kwam dit weekend niet in actie.

Vijf speelsters wisten dit weekend twee keer te scoren. Naast Van den Bighelaar waren dat Desiree van Lunteren (Ajax), Rebecca Blankenzee (Overbos), Sanne van Beek (Buitenveldert) en  Shannon Molleman (Wartburgia 2).

Klik hier voor de stand bij de vrouwen in de Cans Topscorer

Foto Paul Stoeltie | Bas Buimer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!