De selectie van Chabab poseert voor de elftalfoto

Chabab begint voorbereiding op tweede jaar Topklasse

FC Chabab is vandaag op 14 juli gestart met de voorbereiding op het seizoen 2013/2014. Op sportpark Riekerhaven kwam de selectie bijeen voor een fotosessie, waarin onder meer de elftalfoto, portretfoto’s en actiefoto’s werden genomen. Daar aansluitend was de eerste training onder leiding van hoofdtrainer Alami Ahannach.

 

De vakantie had volgens de coach al weer lang genoeg geduurd. Ahannach: “Ik ben weer blij om op het veld te staan en heb er veel zin in.” Op deze zondag was de groep nog niet helemaal compleet. ” We missen nu nog twee spelers, die sluiten later aan. Maar ik kan tevreden zijn over hoe de selectie eruit ziet”, aldus Ahannach. Die selectie werd vandaag onderworpen aan een heuse fotoshoot. Allereerst werden er portretfoto’s genomen, daarna de actiefoto’s en als laatste werden foto’s van het elftal gemaakt. Hierna was het omkleden en het veld op voor de training van vandaag.

De selectie van Chabab poseert voor de elftalfoto
De selectie van Chabab poseert voor de elftalfoto

Met de training van vandaag begint voorseizoen van vijf weken, waarin het team klaar gestoomd moet worden voor de openingswedstrijd van de Topklasse. Chabab ontvangt dan promovendus Juliana ’31. Ahannach: “In de periode spelen wij vier wedstrijden, naast de doordeweekse trainingen”. De trainer hoopt dat zijn ploeg zich kan verbeteren ten opzichte van het vorige seizoen. “Globaal gezien moet een plaats in de middenmoot realistisch zijn. Maar in de eerste twee weken wordt dat duidelijk en kunnen we concreter een doelstelling formuleren. We willen ons wel verbeteren in vergelijking met vorig jaar”, sloot een goedlachse Ahannach af.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)