Home / Algemeen / Chabab gaat voor vijfde keer op rij onderuit

Chabab gaat voor vijfde keer op rij onderuit

Chabab lijkt de vrije val in de zondag Hoofdklasse nog niet te hebben kunnen stoppen. In de inhaalwedstrijd tegen degradatiekandidaat VOC ging de ploeg van Gerard Adelaar op de velden van RKAVIC met 1-4 onderuit.

Beide ploegen hielden elkaar in de openingsfase in evenwicht, maar na ruim een half uur spelen liep VOC uit. Eerst was het Robbert Stout die op aangeven van Dave van der Steen van dichtbij binnen tikte en nog geen minuut later was Van der Steen met een kopbal verantwoordelijk voor de 0-2.

Chabab - VOC

Al snel na de rust deed Mohammed Ajnane uit een strafschop nog wat terug (1-2), maar dichterbij kwamen de Amsterdammers niet meer. VOC liep uiteindelijk aan de hand van Stout verder uit in Amstelveen. Eerst was de 23-jarige aanvaller aangever op de 1-3 van Felix Verhaar, waarna hij de eindstand een kwartier voor tijd op 1-4 bepaalde.

Chabab - VOC

Chabab blijft door de nederlaag op een vijfde plaats staan. Daarnaast moet de wedstrijd tegen Westlandia (3-1 achterstand) nog worden uitgespeeld nadat deze werd gestaakt. Als die stand blijft staan, komt ook de concurrentie dichterbij.

Foto’s Martin van Zurk