Chabab in wedstrijd van de week

Hoofdklasser Chabab neemt het zondag in de wedstrijd van de week op tegen De Zouaven uit Grootebroek. Chabab is onder leiding van Alami Ahannach bezig aan een goede reeks en inmiddels opgeklommen naar de negende plaats.  De Zouaven heeft vier punten meer en staat twee plaatsen hoger. Het Amsterdamsche Voetbal zal een samenvatting van de wedstrijd maken.

Trainer Alami Ahannach: “Zoals het veld er nu bij ligt gaat het wel door. Er ligt een beetje water op maar als het weer zo (droog, red.) blijft dan gaat het wel door”.  Voor de trainer is het even afwachten hoe zijn spelers er voor staan. Ahannach: “We hebben door de weersomstandigheden niet heel veel kunnen doen. We hebben geen oefenwedstrijden gespeeld en pas afgelopen dinsdag hebben we voor het eerst buiten kunnen trainen.”

Chabab mist zondag in ieder geval de geblesseerde Maxwell Keita en Nana Kwarteng. Verder zijn er nog wat twijfelgevallen. Op basis van de statistieken hoeft Chabab zich geen zorgen te maken. Van de laatste vijf ontmoetingen verloren de Amsterdammers er geen een.  Eerder dit seizoen werd in Grootebroek met 3-2 gewonnen door treffers van  Jamal Dibi, Chevello de Rijp en Said Saidi Amor (foto)

Vorig seizoen werd het op Sportpark Riekerhaven 0-0. De laatste nederlaag van Chabab tegen De Zouaven dateert van april 2008. Door die nederlaag werd FC Hilversum toen kampioen van de eerste klasse.

De samenvatting van het duel Chabab-Zouaven is zondagavond vanaf 21:30 uur te zien.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)