Chabab naar Sneek voor finale

De finale om een plaats in de zondag topklasse tussen Chabab en Be Quick 1887 wordt aanstaande zondag om 14:30 uur gespeeld in Sneek op het terrein van Sneek Zwart Wit. Beide clubs kwamen maandagavond tot overeenstemming over die locatie.

Volgens Chabab’s teammanager Patrick Koppenaal zou er in eerste instantie gespeeld worden bij WKE in Emmen. Koppenaal: “Beide clubs waren akkoord met die locatie maar op het laatste moment zag Be Quick daar toch vanaf. Nu hebben we in Zwart Wit in Sneek een prima alternatief”.  WKE is de oude club van Chabab-trainer Alami Ahannach misschien dat dat iets te maken heeft met de plotselinge weigering van Be Quick om daar te spelen.

Het  duel begint zondag 10 juni om 14:30 uur op Sportpark Sneek Wit Zwart aan de Molenkrite nummer 132. Omdat het duel op neutraal wordt gespeeld moet iedereen toegang betalen. Kaarten voor de beslissingswedstrijd kosten vijf euro (kinderen t/m 12 jaar en 65+ betalen 2,50 euro).

Chabab schakelde afgelopen zondag topklasser UNA uit door in Velthoven met 0-3 te winnen. Be Quick (hoofdklasse C) won na het nemen van strafschoppen van Blauw Geel. Mocht het zondag na 90 minuten nog gelijk staan dat wordt er twee keer een kwartier verlengd en indien nodig zullen er strafschoppen volgen. Er moet zondag een beslissing vallen.

Chabab speelt woensdagavond nog in en tegen Genemuiden in de kwartfinale van de landelijke amateurbeker. Dat duel begint in Genemuiden om 20:00 uur.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)