Chabab ook naar bekerfinale

Chabab heeft de finale van de amateurbeker bereikt. Vanavond werd er met 3-2 gewonnen van Gemert. Het sprookje gaat dus nog steeds door. Tegenstander zaterdag in de finale is Leonidas, een goede bekende voor Chabab, gezien de clubs bij elkaar in de competitie zaten afgelopen jaar.

De ploeg van Alami Ahannach begon niet goed aan de westrijd en keek na 20 minuten al tegen een achterstand aan. Voor Gemert scoorden Bas van der Reijken en Ronald van Herpen. De Chabab verdediging zag er bij beide goals niet goed uit. Nog voor rust kon Chabab de aansluitingstreffer scoren via Rachid Moamedi. 1-2 bij rust.

Na rust kon Chabab uit hun laatste reserves toch weer het betere van het spel pakken. Omar Boukhari maakte de 2-2, waarna Chevello de Rijp in de slotfase de winnende 3-2 kon scoren. Chabab speelt de laatste wedstrijd van alle clubs aanstaande zaterdag. De finale zal  op het veld van Blauw Wit Amsterdam worden gespeeld, aangezien de KNVB het complex van Chabab heeft afgekeurd voor de bekerfinale. Voor Chabab maakt dat niet veel uit, aangezien ze op heel veel vreemde velden al hebben gewonnen dit jaar. Aanvang 14.00u

Voor de doelpunten en interviews verwijzen wij u naar de website van RTVNH. U kunt klikken op de onderstaande link.