Chabab pakt punt tegen JVC Cuijck

Chabab heeft zondag op eigen veld een punt gepakt tegen JVC Cuijck. Op een steeds slechter bespeelbaar veld wisten beide ploegen niet te scoren. Met deze 0-0 schiet Chabab niets op. De ploeg van Alami Ahannach staat met 5 punten op de laatste plaats. JVC Cuijck is met 16 punten voorlopig een redelijke middenmotor.

Cuijck begon beter aan de wedstrijd en leek op rozen te zitten toen het een penalty kreeg. Jordi Chris van Chabab kreeg de bal bij het uitverdedigen tegen de arm en de bal ging op de stip. Randy Hofmeijer van Cuijck ging achter de bal staan, maar mikte naast. Een meevaller voor Chabab dat in het resterende deel van de eerste helft terug moest en maar sporadisch zelf iets kon uitrichten. Met 0-0 werd de rust gehaald.

Na de rust letterlijk en figuurlijk een ander beeld. Chabab had droge shirts aangetrokken en speelde nu ineens in het blauw. Dit hielp. Het veld werd steeds slechter, maar beide teams besloten in overleg met de arbitrage dat er door gespeeld werd. Chabab kon beter met dit zware veld omgaan dan Cuijck. Billy Kaabah kopte een voorzet op de paal en Gregory Schaken mikte een grote kans net naast het doel. In deze fase had Chabab de wedstrijd naar zich toe kunnen trekken, maar verzuimde dit. Ook Mohammed Talih mocht vanaf links nog aanleggen, wederom geen doelpunt. In de laatste  minuten nog een schot van Jamal Dibi en een speldenprikje van Cuijck, maar deze wedstrijd eindigde zoals hij was begonnen.

Volgende week, uit bij Gemert, mag Chabab proberen om de tweede overwinning van het seizoen binnen te halen. Het is hier wel tijd voor, anders raakt de ploeg de aansluiting met de rest kwijt.

Het veld werd steeds slechter
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)