Chabab verliest bekerfinale

Chabab is er niet in geslaagd om alle prijzen te pakken dit jaar. Op het veld van Blauw Wit Amsterdam kwam er met een 0-2 nederlaag tegen Leonidas een eind aan een ongelooflijke reeks. Het verlies van vanmiddag was zuur, maar niemand bij Chabab houdt een naar gevoel over aan dit seizoen. Promotie naar de topklasse is een prachtige prestatie en Chabab staat volledig op de kaart.

De wedstrijd ging voor rsut nog redelijk gelijk op. Een paar kansen over en weer. Waar iedereen van Chabab dacht dat het na rust wel goed zou komen, kantelde de wedstrijd. Leonidas was in het tweede bedrijf de betere ploeg en dit resulteerde in twee treffers voor de ploeg uit Rotterdam. In de 64e minuut scoorde Steven Kenepa en een kwartier later zorgde Mahmut Sonmes voor de 0-2. Voor Chabab was dit het einde van de wedstrijd en het einde van een zwaar seizoen. De ploeg van Alami Ahannach kon zich niet meer oprichten en mocht uiteindelijk blij zijn dat de score niet verder werd opgevoerd door de bezoekers. De eindstand bleef bij 0-2.

Ondanks het verlies is er toch een afsluitend feest vanavond voor de selectie van Chabab. Een mooi seizoen wordt afgesloten en iedereen kijkt nu al uit naar het komende jaar, waarin Chabab de plek in de topklasse moet gaan waarmaken.

Teleurgestelde Chabab spelers

Foto’s: Jaap Maars

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)