Chabab verliest bij ADO 20

Chabab heeft vandaag geen potten kunnen breken tegen ADO 20 uit Heemskerk. Na een 3-0 achterstand kwamen de Amsterdammers nog terug naar 2-3, maar voor een verrassing was het te laat. Chabab blijft hiermee met elf punten op de vijftiende plaats staan. Volgende week ook al geen makkie, als de ploeg van Ahannach op bezoek mag bij koploper Achilles 29.

Ook bij deze wedstrijd had de wind een grote invloed op het spel. Ballen waaiden zomaar terug waar ze vandaan kwamen en een vrije trap kon niet worden genomen omdat de bal wegwaaide. ADO 20 had vanaf het begin de betere kansen. In de 15e minuut rolde de bal net voor het Chabab doel langs. Namens Chabab kreeg alleen Frank Wiafe Danquah een redelijke kans die hij over werkte.

In de 24e minuut Nam ADO 20 via Jeffrey Mols een 1-0 voorsprong na een snel genomen vrije trap over rechts. Nog voor rust was het gedaan voor Chabab. Benny Kleine en Joey Carolina zorgden ervoor dat de ruststand al 3-0 voor ADO was.

Na rust ging het spel meer heen en weer. Zo raakte Makraou namens Chabab de lat en zag ADO 20 een goal afgekeurd. Toen ADO 20 dacht dat het wel gedaan was zette Chabab nog aan. Makraou zorgde voor de 1-3 en even later was het Billy Kabaah die over de grond voor de 2-3 zorgde. De tijd was voor Chabab echter te kort om nog voor een resultaat te zorgen. De ploeg stond met lege handen en heeft volgende week dus de loodzware opgave om bij koploper Achilles 29 een resultaat te halen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)