Home / Algemeen / Chabab zoekt samenwerking in Dubai

Chabab zoekt samenwerking in Dubai

Teammanager en secretaris Patrick Koppenaal is gisteren samen met Hatim El Faiz naar de Verenigde Arabische Emiraten vertrokken voor een charme offensief , zoals de club het zelf zegt.  Chabab probeert op die manier tot een samenwerking te komen met ondernemers en eigenaren van profclubs.

Het is niet de eerste keer dat Chabab in de golfregio aanwezig is. De komst van Alami Ahannach, ooit assistent trainer bij Al Jazira uit Abu Dabi, opende vele deuren naar de golfregio. Zijn neef Jawad Ahannach is er al vele jaren vaste speler van het Qatarese Um Salal en was in 2010 gastheer van een delegatie Marokkaanse Jeugdspelers uit Nederland die onder de vlag van Chabab een weekje in Doha mochten trainen en spelen.

Voor de begeleiders en trainers was het een aangename kennismaking met voetballiefhebbers en zo kwam een warme relatie tot stand.

Patrick Koppenaal en Hatim El Faiz zijn deze week in de Emiraten om de ambities van FC Chabab uit te dragen en een begin te maken met een samenwerking tussen partijen uit de Emiraten en de multiculturele Amsterdamse club. Onderwerp van gesprek zijn de bouw van het nieuwe sportpaviljoen van FC Chabab, de uitwisseling van kennis en het opleiden en uitwisselen van voetbaltalenten.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC