Coen Dillen Index 2: Kaars scoort voor het eerst niet dit seizoen

Sinds we gestart zijn met de vergelijking tussen Coen Dillen (43 goals in een seizoen) en Dennis Kaars weet de aanvaller van De Dijk niet tot scoren te komen. Na een serie van negen competitie en drie bekerwedstrijden weet de spits voor het eerst dit seizoen het net niet te vinden. Ondanks dat Kaars niet scoorde won De Dijk wel (2-1 tegen HBS).

Voor de Coen Dillen Index levert het Kaars niet echt veel schade op. Dillen scoorde namelijk ook niet in speelronde tien. Komend weekend is het een inhaalronde dus komt Kaars niet in actie. In speelronde 11 speelde Dillen met PSV uit tegen DOS. Dillen wist toen vier keer te scoren. Werk aan de winkel dus voor Kaars. De Dijk speelt op 30 oktober thuis tegen OJC Rosmalen en kan dan ook de eerste periode binnen halen.

Voor de volgende index moet u dus een extra week wachten. Op woensdag 2 november publiceren we het derde deel van onze Coen Dillen Index. In de tussentijd gaat Kaars naar Barcelona. Als winnaar van het CANS Topscorer Klassement  van vorig seizoen verdiende hij die prijs. Samen met zijn voormalige trainer Ale van der Zee bezoekt hij vanavond de wedstrijd Barcelona – Manchester City. Voor Het Amsterdamsche Voetbal zal hij een (video) reisverslag maken. Deze ziet u binnenkort op onze site.

speelronde-10

[table “110” not found /]
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)