Congres voor trainers in Amsterdam

NLcoach en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) hebben de handen ineen geslagen en organiseren vrijdag 12 april 2013 een congres voor trainer-coaches. De organisatie van dit congres is een van de onderdelen van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen, welke tot stand is gekomen om zowel het niveau van onderwijs als het niveau van trainer/coaches van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Het congres ‘De moderne Coach’ zal plaatsvinden op de ALO in Amsterdam en biedt ruimte voor 100 trainer/coaches. De inloop start om 15.30 uur en het congres eindigt om 20.45 uur. Hockeybondscoach Paul van Ass zal zijn visie op coachen geven. Daarnaast wordt er een viertal workshops aangeboden, waarin aandacht wordt besteedt aan mensgericht coachen, mentale coaching, coachend leiderschap en effectieve communicatie. Voor iedere trainer/coach een interessante middag om uzelf te ontwikkelen.

Voor meer informatie en inschrijven (er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar) kunt u terecht op de website www.nlcoach.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)