Contractverlenging voor Mo el Bouziani bij Purmersteijn

Mo el Bouziani blijft langer bij Purmersteijn. De oefenmeester en de club hebben afgelopen weekend een akkoord bereikt over een nieuw contract tot en met de zomer van 2024. El Bouziani gaat zijn derde seizoen in bij de Vierde Divisionist uit Purmerend.

“We zijn beiden blij met de verlenging”, aldus El Bouziani. “Er staat een leuke groep en we zijn nog zeker niet klaar met de weg die is ingezet. Ik vind dat er nog voldoende rek in zit”.

“De insteek is om binnen drie seizoenen te promoveren. Het eerste seizoen wilden we vooral stabiel worden en dat is gelukt. Nu willen we meedoen om een periodetitel en dat doen we ook. Het zou natuurlijk mooi zijn als we tot een resultaat gaan komen dit seizoen. Volgend seizoen moeten we sowieso om de prijzen mee gaan doen en ook daadwerkelijk een prijs (promotie) pakken.”

Daarnaast is de verwachting dat de technische staf rondom het eerste elftal ook aanblijft. “Daar hoop ik wel op, sluit el Bouziani af. “De samenwerking onderling op en buiten het veld met Yassine el Hamami, Gert Reemst en Goran Moric is fijn werken, maar ook alle lof voor de teammanagers en de medische staf. Wat mij betreft blijven we compleet. Ik kan daardoor ook meer in detail werken en individueel coachen.”

Vbv Purmerstijn meld zelf het volgende op de clubwebsite:

“De commissie Voetbaltechnische Zaken is zeer verheugd mede te kunnen delen, dat er overeenstemming is bereikt met hoofdtrainer Mo el Bouziani over het verlengen van zijn contract met onze vereniging.”

“Het seizoen 2023-2024 wordt hiermee het derde seizoen waarin Mo verbonden is aan Purmersteijn. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen periode, waarin de overwegend nog jonge selectie zich goed heeft ontwikkeld en nu meedraait voor de bovenste posities in de Vierde Divisie. Mo heeft ook oog voor onze eigen jeugdopleiding, iets wat de club altijd erg belangrijk vindt in een hoofdtrainer. Met de verbintenis met Mo kan onze vereniging weer verder bouwen aan het doorontwikkelen van het selectievoetbal bij Purmersteijn, van jeugd tot senioren.”

Komend weekend, zondag 22 januari, start subtopper Purmersteijn met een thuisduel op het eigen sportpark tegen nummer veertien Rkvv Velsen. De competitiewedstrijd in de vierde divisie start om 14.00 uur en staat onder leiding van arbiter Nijdeken.

Foto: José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)