Cor van Garderen gaat voor derde seizoen bij Aalsmeer

Cor van Garderen heeft zijn contract bij Aalsmeer met een jaar verlengd. Beide partijen wilden graag met elkaar verder. Hierdoor gaat de oefenmeester voor zijn derde jaar bij de zaterdag tweedeklasser. ”Ik ben heel gelukkig hier.”

Van Garderen nam begin september 2014 het stokje over van Anthony Servinus, die al na de eerste competitiewedstrijd opstapte. Onder van Garderen eindigde Aalsmeer dat seizoen als zevende. In de huidige voetbaljaargang gaat het een stuk beter. Aalsmeer doet volop mee om het kampioenschap. Van Garderen: ”We willen uiteindelijk naar de eerste klasse. Ik denk dat we met dit elftal niet zouden misstaan. In oefenwedstrijden tegen eersteklassers hebben we dat al laten zien. In de tweede klasse wordt er toch vooral werkvoetbal gespeeld en dat ligt ons minder. We hebben nog teveel puntverlies geleden tegen laagvliegers. Dat kan je het kampioenschap kosten.”

Van Garderen ziet voldoende perspectieven om er nog een jaar aan vast te plakken. ”We kunnen hier iets moois gaan neerzetten. Deze club heeft 1300 leden. Het nieuwe complex geeft ook een boost. Met de huidige selectie kunnen we in principe nog jaren vooruit. De kern bestaat uit jongens van begin twintig, aangevuld door ervaren krachten als Kevin Vermeij en Burak Sitil. Ik sta inmiddels 29 jaar onafgebroken op het veld en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin.”

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)