Juan Fernandez Coto werd vorig jaar gekozen tot coach van het jaar. Naast hem Zimra Geurts en Bert Bouwer van NL Coach

Coto krijgt bijles van Guus Hiddink

Juan Fernandez Coto zal op 13 december tijdens het Nationaal Coach Congres in Zwolle in debat gaan met niemand minder dan Guus Hiddink. Coto heeft zijn uitnodiging te danken aan het feit dat hij afgelopen seizoen werd gekozen tot ‘ coach van het jaar’. Dankzij sponsor NL Coach mag Coto aanwezig zijn bij het congres.

Hiddink biedt deelnemers aan het congres de gelegenheid om hem te vragen naar zijn ervaringen en visie met en op het coach-vak. Dit zal gebeuren volgens het model dat het TV programma College Tour gebruikt. Tom van het Hek kruipt dan in de rol van Twan Huys.

Naast Hiddink als inleider zullen meer dan dertig nationale en internationaal bekende coaches aanwezig zijn bij het Nationaal Coach congres. Ook zij worden in ronde tafelgesprekken met de op verschillende niveaus werkzame coaches betrokken bij de discussie en de vragen over het vak en de positie van de coach in de Nederlandse sport. Onder meer Leo Beenhakker, Foppe de Haan, Joop Alberda, Charles van Commenee, Robert Eenhorn, Max Caldas, Henk Kraaijenhof, Gido Vermeulen, Marianne Timmer en Bart Veldkamp hebben hun medewerking toegezegd aan de bijeenkomst in Zwolle.

Juan Fernandez Coto staat de pers te woord nadat hij is gekozen tot 'coach van het jaar'
Foto Rob Beense: Juan Fernandez Coto staat de pers te woord nadat hij is gekozen tot ‘coach van het jaar’

Het Amsterdamsche Voetbal zal ook voor dit seizoen weer trachten NL Coach als sponsor aan het gala van het Amsterdamsche Voetbal te koppelen zodat we ook i 2014 weer deze mooie prijs uit kunnen reiken aan de ‘coach van het jaar’. Het gala vindt dit jaar plaats op maandag 26 mei 2014.

Foto Rob Beense: Juan Fernandez Coto werd gekozen tot ‘coach van het jaar’ en kreeg de prijs uit handen van NL Coach directeur Bert Bouwer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)