CTO ’70 laat punten liggen tegen Muiderberg

In DuivendrechtF heeft CTO’70 verrassend van nummer laatst Muiderberg verloren. Tijdens de rust leek er nog niks aan de hand en leidde het elftal van Dave Seegers met 2-0. In een dramatische tweede helft kreeg CTO vier goals om de oren en verloor de thuisclub het duel in 4F met 2-4.

In de eerste helft begon CTO’70 goed aan de wedstrijd, al werd Muiderberg na tien minuten bijna een doelpunt in de schoot geworpen door een slechte terugspeelbal van Numan Yilmaz. De spits van Muiderberg profiteerde hier echter niet van en schoot de bal naast. CTO werd steeds gevaarlijker en in de twintigste minuut was er een verre inworp van Roy Bruil die uitstekend werd doorgekopt naar Sherman Browm, die de bal hoog in de touwen schoot. In de dertigste minuut was er wederom een goede aanval waarbij Michel Lion links in het strafschopgebied vrij kwamen de keeper van Muiderberg via de binnenkant paal kansloos liet, 2-0.

CTO bleef domineren en bij een diepe bal ging Tes Abbenhues alleen op het doel af, maar de keeper van Muiderberg reageerde snel en bracht redding. Spaarzaam kwam Muiderberg eruit en in de 36ste minuut kreeg de spits op twintig meter een vrije schotkans die keeper Edward Lion uit de rechthoek wist te halen. Vlak voor rust omzeilde Muiderberg de buitenspelval van CTO, maar door slechte voortzetting wist Muiderberg niet de 2-1 binnen te schieten en werd de rust bereikt met een verdiende 2-0 voorsprong voor CTO.

Schermafbeelding 2014-01-27 om 10.30.42

Direct na rust bleek dat CTO niets geleerd heeft van de wedstrijd tegen Swift. In de 46ste minuut kon keeper Edward Lion niets anders doen dan de bal buiten de zestien meter met de hand spelen en hiervoor kreeg de doelman geel. Twee minuten later verdedigde CTO erg slecht bij een verre inworp en kon Joey Zoet de 2-1 binnen schieten.

Muiderberg zette CTO steeds meer onder druk en zorgde ervoor dat de verdediging van CTO de bal niet meer weg kreeg. In de 62ste minuut tastte de verdediging van CTO mis en kon Joey Zoet de keeper met een lob verschalken 2-2. Bij de schaarse kansen van CTO kreeg Rene Dolstra een vrije trap te nemen op twintig meter van het doel van Muiderberg, maar hij schoot rakelings naast. Muiderberg bleeft snel van achteruit de lange bal hanteren en in de 82ste minuut schoot Dirk Stroop de 2-3 binnen. De ploeg uit Duivendrecht is zichtbaar van slag, zo kreeg invaller Soufyan Riani een rode kaart.  Het werd zelfs nog erger voor de tien overgebleven spelers wanneer Muiderberg in de negentigste minuut Joey Zoet de kans gaf om de 2-4 eindstand op het bord te schieten, waardoor Muiderberg een prima zondagmiddag beleefde.

Kijk voor alle uitslagen, verslagen, standen en programma op de klassenpagina van zondag 4F.

Verslag en foto’s Peter van Rossum

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)