CTO ’70 opzoek naar aanvulling

In de competitie is vierdeklasser CTO ’70 nog druk bezig met het strijden voor handhaving, maar achter de schermen zijn ze al vol op bezig met komend seizoen. De club is naarstig op zoek naar nieuwe spelers. Hoofdtrainer Dave Seegers en assistent trainer Rinus Loef willen graag hun team versterken door meerdere spelers naar Duivendrecht toe te halen.

CTO ’70 is een echte dorpsclub onder de rook van Amsterdam. Bij CTO ’70 spelen altijd het eerste, tweede en derde op dezelfde zondagen thuis. Het eerste heeft het de afgelopen drie jaar zwaar gehad in de vierde klasse. Ze strijden nu een paar jaar tegen degradatie, maar blijven telkens strijdend in de vierde klasse. Om te kunnen blijven strijden en volgend jaar zich wat makkelijker veilig te kunnen spelen zullen er wel versterkingen nodig zijn in Duivendrecht.

Nautilus - CTO'70 1 Trainer Dave Seegers

Nu er dit seizoen geen A-junioren team was bij CTO ’70 is er ook geen doorstroom vanaf de jeugd meer. Dit zal pas over twee jaar weer op gang komen. Naast dat er geen jeugd door stroomt naar het eerste had ook René Dolstra al aangegeven volgend seizoen niet meer in het eerste te willen spelen. Dolstra had eerder dit seizoen al verteld dat hij vanaf volgend seizoen in het derde wilt gaan spelen. Kortom: CTO ’70 verliest spelers en ziet er nog niets voor in de plaats komen.

Met Dave Seegers die al acht jaar bij CTO ’70 betrokken is en als fanatiek bestempeld wordt proberen ze spelers binnen te halen. Ook heeft hij afwisselende oefenstof en kan dit met goed uitleggen met zijn Jordanese tongval en humor. Seegers is de laatste paar jaar hoofdtrainer van CTO ’70 en ook is hij betrokken bij het jeugdplan. Naast zijn werkzaamheden bij CTO ’70 is Seegers ook assistent bij het Nederlands ID team.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)