CTO’70 pakt de winst bij De Meer

Op sportpark Drieburg heeft CTO een goede wedstrijd in de vierde klasse F winnend afgesloten. Tegen De Meer was het elftal uit Duivendrecht de bovenliggende partij en wonnen zij verdiend met 1-3. Voor De Meer betekent de nederlaag de tweede verliespartij op rij, hierdoor is de achterstand op koploper KDO opgelopen tot negen punten. CTO klimt langzaam omhoog en staat op de zesde plek.

In het begin tasten de beide teams elkaar af en in de tiende minuut kon de Meer gevaarlijk worden. Na slordig balverlies van de gasten schoot De Meer  voorlangs.  In de 17e minuut geeft Georgie Benschop een mooie pass op Sherman Brown. Hij bereikt Numan Yilmaz met een strakke voorzet die met een knappe kopbal de keeper van De Meer kansloos laat. In de 28e minuut valt de gelijkmaker als er bij een uitbraak over rechts niet goed wordt ingegrepen en Ruben Peuchen de 1-1 binnenschiet.

In de 56e minuut wordt een lange bal van achteruit door Abderrahman Ait Hassain op de paal geschoten. In de 72e minuut komt CTO opnieuw op voorsprong. Waar Numan Yilmaz eerst de paal raakt weet Sherman Brown de rebound af te ronden. In de 88e minuut wordt de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Ait Hassain rond beheerst af en zorgt zo voor de 1-3 einduitslag.

De Meer-trainer Carlos Alarcon Vidal vond dat CTO de overwinning verdiende: “Wij zitten op dit moment in de hoek waar de klappen vallen. We hebben veel geblesseerden en spelers met pijntjes. Hierdoor staan et een aantal jongens in die nooit in het eerste spelen. Wij konden niet op tegen het fysieke spel van CTO, daarnaast was de tegenstander ook slimmer en hebben zij terecht gewonnen.”

Met dank aan: Peter van Rossum (CTO ’70)